Danas su na rasporedu četiri utakmice 7.kola 2.HNL

Danas su na rasporedu četiri utakmice 7.kola 2.HNL. Kustošija dočekuje Sesvete, u Vinkovcima gostuje Dubrava Tk, u Zaprešić stiže Dugopolje, dok će Dinamo II ugostiti lidera prvenstva Rudeš.

Kustošija – Sesvete

Za Kustošiju i Sesvete nakon šest odigranih kola nitko nije očekivao da će se naći u donjem dijelu ljestvice, pogotovo za Sesvete koje su najavljivale napad na sami vrh. Čak i nakon smjene trenera se stvari nisu puno promijenile nabolje. U ovom susretu i jedni i drugi već sada moraju pucati na pobjedu.

– Igramo doma protiv kvalitetnog gradskog rivala kojeg također kao i nas rezultati ne maze. Moja momčad odigrat će najbolje što može, a nadam se da će nam takva igra donijeti i prvu ovosezonsku pobjedu – rekao je trener Kustošije Igor Tolić.

Cibalija – Dubrava Tk

Cibalija je još jedna od ekipa koje su apsolutno podbacile ove sezone, a tokom tjedna je došlo i do smjene trenera. Iz Vinkovaca su bile najave o napadu na sami vrh, a trenutno se nalaze jako daleko od toga. S druge strane Dubrava se nakon početnih turbulencija konsolidirala i upisala dvije uvjerljive pobjede, tako da oni u Vinkovce stižu puni samopouzdanja i željni nove pobjede.

– Neizmjerno sam sretan što sam danas ovdje. Vratio sam se u Vinkovce nakon 25 godina i to u ulozi u kojoj sanja svatko onaj tko je ovdje rođen i bavi se trenerskim poslom. Ovo je moj grad, ovo je moj klub, ovdje su moji počeci i korijeni. Vjerujte, ne mogu pronaći pravu riječ kako bih iskazao ono što osjećam – rekao je Jozinović, novi stručnjak na klupi Cibalije.

Dinamo II – Rudeš

Dinamova mladost se pokazala kao tvrd orah ove sezone i neki novi klinci jako dobro koriste svaku priliku koja se ukaže kod trenera Cvitanovića. Sada im u goste stiže pomalo i iznenađenje prvenstva Rudeš, koji je također pomladio sastav ove sezone, ali očito na pravi način.

– Dinamo II je sastavljenih od kvalitetnih mladih igrača, a kao takav teži nadigravanju, a takvi smo i mi. Unatoč ovog vrlo zahtjevnog ritma srijeda-subota Rudeš će protiv vrlo zahtjevnog suparnika biti spreman odigrati utakmicu na visokom nivou – rekao je uoči gradskog sraza trener Ivica Landeka.