Danas dvije utakmice 2. HNL

Dubrava kao domaćin u Kustošiji dočekuje momčad Dugopolja. Obje momčadi su na startu prvenstva osvojile 3 boda. Dubrava je u 90. minuti pogotkom Mudražije odnijela sva tri boda iz Sinja, dok je Dugopolje na domaćem terenu svladalo Cibaliju. Utakmica je na rasporedu u 17:30 i nažalost zatvorena je za javnost radi epidemioloških mjera, no vjerujemo kako će nasip kraj Kustošije biti dobro popunjen.

U drugoj utakmici danas, Hrvatski dragovoljac dočekuje Osijek II. Momčad iz Sigeta pokušati će potvrditi 3 teško stečena boda iz prvog kola protiv momčadi iz Zmijavaca. Nova pobjeda dala bi im krila za ostvarenje cilja u borbi za gornji dio tablice.
Mladići iz Osijeka koji kucaju na vrata prve momčadi u prvom su kolu uzeli bod protiv nesuđenog prvoligaša Orijenta. Pogađali su Osiječani čak tri puta vratnicu, no lopta nije htjela u mrežu. Sada će pokušati doći do prve pobjede protiv neugodne domaćinske ekipe kao što je Dragovoljac.
Srećom za ljubitelje drugoligaškog nogometa i nogometa općenito ovaj susret će prenositi HNTV, a utakmica je na rasporedu u 16 sati.