Burić novim pogotkom donio pobjedu Rudešu

Nastavlja se niz Rudeša pod vodstvom Carevića koji traje od 30. rujna kada je Rudeš posljednji put bio poražen. Današnjom pobjedom protiv prvoplasirane druge momčadi Osijeka, momčad Rudeša približila im se na samo 5 bodova zaostatka.

Rudeš otvara bolje susret i već u 5. minuti je blizu pogotka. Burić oduzima loptu Osiječanima i gura Kolegu u priliku koji šalje loptu nebu pod oblake.

Ipak Rudeš dolazi do prednosti u 18. minuti utakmice. Karamatić griješi i predaje loptu ravno u noge Šehića koji nakon duplog pasa s Jalinousom daje povratnu loptu na koju natrčava sveprisutni Burić i zabija za prednost od 1:0 domaće ekipe.

Do kraja poluvremena svakako treba istaknuti udarac Muića s tridesetak metara koji pogađa gredu. Milimetri su nas dijelili od eurogola.

Drugi dio utakmice ponudio je nekvalitetniji nogomet u odnosu na prvo poluvrijeme. Osijek je vodio igru, dok se Rudeš odlučno i sigurno branio. Propustili su Osiječani dvije velike prilike preko Magdića koji promašuje gol i Latkovića kojem domaći golman Bruči sjajno brani udarac.

Do kraja Osijek ostaje bez šanse, a domaći su mogli potvrditi pobjedu u samoj završnicu, no Abdurahimi je nakon izborene šanse za udarac bio neprecizan. Tako je Nikola Burić treću utakmicu zaredom presudio i donio pobjedu momcima iz Rudeša.

NK RUDEŠ – NK OSIJEK II 1:0