Branšteterov hat trick: Sesvete podbacile u prvom kolu protiv druge momčadi Osijeka

Velika predstava Luke Branštetera i Osijeka II protiv blijedih Sesveta koje su olako shvatile ovu mladu ekipu i da će do bodova doći bez većih problema.

Sesvete su bolje otvorile susret protiv Osijeka II po teškom vremenu i velikoj vrućini. Ali samo nakon 4. minute igre velika greška u obrani Bičanića koji poklanja loptu napadaču Osijeka Branšteteru i to je 0:1. Nakon tog prvog gola su Sesvete uspostavile terensku inicijativu, a to su i kapitalizirale u 28. preko Crnova nakon odlične akcije kroz sredinu terena.

Poslije gola Sesvete su imale još dvije poluprilike, a onda opet šok za domaćine kada se već mislilo da će se sa tim rezultatom ići na odmor. Jedna duga lopta u 44. minuti pronalazi glavu ponovo Branštetera za 2:1 gostiju.

Početak drugog poluvremena donijelo je reprizu prvog, 55. minuta i neshvatljiva greška vratara Krkalića koji ničim izazvana dodaje loptu napadaču Osijeka II, a Kuprešak bez većih problema zabija za visokih 3:1. U 65. minuti potop Sesveta i hat trick Branštetera.

Dobra akcija Osijeka koju realizira za visokih 4:1. Do kraja utakmice se rezultat nije mijenjao, greške Sesveta koje su očito ovaj susret usmjerile u Osijekovu korist su ih koštale bodova na startu sezone kod kuće.

SESVETE – OSIJEK II (Crnov / Branšteter x3, Kuprešak)