Bitka za Ligu prvaka: Krznar: Odlična su momčad, ali mi smo favoriti

Početak godine za Dinamo je uvijek izuzetno bitan dio sezone, možda i najbitniji, jer to je vrijeme kad se dijele europske pozicije. Tako će Modri na svom Maksimiru dočekati Omoniju u 20 sati u nadi za dobar rezultat uoči uzvrata.

– Izuzetno zahtjevan protivnik s puno iskusnih igrača i odličnog trenera koji zna igrati na rezultat. Očekujemo tešku utakmicu, ali favoriti smo i dat ćemo sve da prođemo dalje – rekao je trener Dinama Damir Krznar na početku press konferencije.

Poraz od Slavena bio je neočekivan za Dinamo, ali Krznar smatra da on ne bi trebao biti uteg uoči današnje utakmice

– Niti jedan poraz nije dobrodošao. Dogodio se u prvom kolu, ali što je tu je. Ono što je dobro je da je već nova utakmica pred nama i fokus je sad na Omoniju. Nije ugodno biti poražen, ali idemo dalje. Taj poraz može nam samo biti dodatni motiv – rekao je.

Sastav protiv Koprivničana bio je šaren.

– Bit će dosta promjena u odnosu na Valur i Slaven, Livaković se sigurno vraća na gol. Protiv Slavena su igrali drugi igrači, vjerovao sam im, vjerovat ću im i sutra i preksutra. Nije bio dobar pristup, ali morali smo sačuvati neke igrače nakon utakmice na Islandu.

Za kraj dvije tri riječi o Omoniji.

– Imaju karakteristično otvaranje igre. Šablonizirani su i vrlo su dobri u tome. Znaju igrati na rezultat. Očekujem da će nas pokušati kontrirati, ali ako se ohrabre vjerujem da će i oni nas napasti – za kraj će Krznar