Bedem minimalnom pobjedom osvojio nova tri domaća boda

U Ivankovu na stadionu Grac u nedjelju 30.8. od 17:30 h svoj dvoboj 3. kola 3.HNL Istok odigrali su domaćin NK Bedem i gost NK Zrinski iz Jurjevca Punitovačkog. Nakon pobjede kod kuće u prvom kolu 2-1 nad Vihorom iz Jelisavca, domaćin je u 2.kolu u Čepinu izgubio 2-0 od istoimenog domaćina te je tražio pobjedu kako bi nastavio dobar domaći niz. S druge strane gost iz Jurjevca je jako loše otvorio sezonu upisavši u prvom kolu poraz 4-0 u Čepinu te izgubivši kod kuće 0-4 od Oriolika iz Oriovca pa se ekipa Josipa Milardovića nadala boljem rezultatu u Ivankovu.

Iznimno vruće vrijeme svakako je utjecalo na kvalitetu viđenog u ovom susretu budući a u prvom poluvremenu nismo vidjeli baš ništa vrijedno spomena te se na poluvrijeme otišlo s 0-0. U drugom poluvremenu nastavilo se slično, no u 55. minuti jedan od mnogobrojnih domaćih ubačaja u kazneni prostor konačno nalazi glavu Lovre Kozića koji pogađa lijevi gornji kut i Bedem je poveo s 1-0. Do kraja utakmice domaćin se povlači, a gost nešto pokušava te je u par navrata bio vrlo blizu izjednačenja no ispriječio se vratar Bedema Anić koji je sačuvao domaća vrata te je Bedem osvojio nova tri boda kojima su došli na 5.mjesto na ljestvici s istim brojem bodova kao NK Oriolik iz Oriovca (koji ima bolju gol razliku pa je 4.). Gost je ostao zakopan na dnu ljestvice uz gol razliku 0-9 i bez bodova. Za nas neutralne promatrače, utakmica koju ćemo nastojati što prije zaboraviti, no tri boda su tu za ekipu iz Ivankova i to je vjerujemo njima i najbitnije.

U idućem kolu NK Zrinski u subotu 5.9 od 17 sati dočekuje na svom terenu još jednu ekipu koja nije najbolje ušla u prvenstvo, NK Slogu iz Nove Gradiške te će to biti prilika da pokušaju doći do prvih bodova. Prije toga će u srijedu, 2.9. od 18 sati gostovati u Vinkovcima gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv HNK Cibalie Vinkovci. S druge strane, u nedjelju 6.9 od 17 sati NK Bedem ponovno je domaćin, ovog puta Belišću te smo sigurni da ćemo u nedjelju u Ivankovu gledati puno kvalitetniju utakmicu.

Stadion Grac, Ivankovo

Gledatelja 300

NK Bedem Ivankovo- NK Zrinski Jurjevac Punitovački 1-0 (0-0)

Kozić 55