Alumnus u Makarskoj pao u drugom poluvremenu

Iako rezultat sugerira da se radilo o laganoj pobjedi, ona se polagano kroz utakmicu gradila. Poveli su gosti preko Zonjića u 12. minuti. Kraj prvog poluvremena se približio kraju i Novo Vrijeme dolazi do izjednačenja u posljednjim sekundama. U najboljem trenutku za poravnanje se u strijelce upisao Pulinho. Stvari počinju sjedati na svoje mjesto za domaćine jer Osredkar u drugoj minuti nastavka postiže gol za preokret 2-1. Dvije minute nakon vodstvo se udvostručuje, strijelac iz odbijanca je Sokol. Vjerojatno pitanje pobjednika je riješeno u 33. minuti, Horvat zabija iz kontre i bijeli vode 4-1. Gosti počinju igrati s golmanom-igračem i to im se isplatilo jer barem malu nadu im daje drugi gola Zonjića tri minute prije kraja. Konačan rezultat 5-2 postavlja Horvat u 38. minuti udarcem preko pola terena na prazna vrata.

Novo Vrijeme je i dalje ostalo na drugom mjestu, prvoplasirani Olmissum im je neuhvatljiv. Alumnus se nalazi čvrsto na sredini tablice. U sljedećem kolu Makarani gostuju kod Crnice, dok će na svom terenu Alumnus dočekati Square.

Novo Vrijeme – Alumnus 5-2 (Zonjić 12′ 0-1, Pulinho 20′ 1-1, Osredkar 22′ 2-1, Sokol 24′ 3-1, Horvat 33′ 4-1, Zonjić 37′ 4-2, Horvat 38′ 5-2)

Novo Vrijeme: Bašković, Osredkar, Horvat, Jelavić, Brkić, J. Herceg, K. Herceg, Vuković, Sokol, Lasić, Pulinho, Jović, Rodrigo;

Alumnus: Modrušan, Ledinščak, Davidović, Andrijašević, Žuvela, Vlatković, Dekanić, Perović, Tolić, Penava, Andrić, Ercegović, Zonjić;