Agram iznenadio Dinamo na Maksimiru, Split uvjerljiv protiv Osijeka

Zanimljiv dvoboj u Ligi za prvaka na pomoćnom terenu stadiona Maksimir odigrale su igračice ŽNK Dinamo i ŽNK Agram. Bio je to dvoboj ekipa koje su u prva dva kola osvojile nula bodova i motiv za prvim bodovima bio je velik. Možda je upravo taj pritisak sputao obje ekipe koje su prvih 20 minuta redale grešku na grešku. Ipak, iako profinjenom nogometnom gurmanu ovo nije baš oku bila lijepa utakmica zanimljivost se poreći ne može, ali ni ne smije.

Do tri boda su stigle gošće koje su sjajnim golom Ane Kalaj u 43. minuti koja je s nekih 12-13 metara iskosa pogodila suprotan gornji kut Dinamovog gola. Očekivao se pritisak Dinama nakon toga, ali on je izostao i može se reći da je Agram zasluženo došao do 3 boda. Neće im puno ta 3 boda pomoći, ali svakako im daje satisfakciju da su one danas vladarice Zagreba.

Drugi dvoboj igran je u Splitu između istoimenog domaćina i igračica Osijeka. Split je bio uvjerljiv te su gošće iz Osijeka ispraćene kući sa sedam pogodaka u mreži. Da sve ne bude tako crno pobrinula se Violeta Baban koje je zabila počasni gol za Osijek.

ŽNK Dinamo – ŽNK Agram 0:1

ŽNK Split – ŽNK Osijek 7:1

ŽNK Dinamo – ŽNK Agram