Tomić uoči Hiberniana: Veselimo se dvoboju s izazovnim protivnikom na fantastičnom stadionu

FOTO: HNK RIJEKA

Kad idete na Otok na jedan europski dvoboj to je uvijek posebna priča, poseban nogometni duh. To će ovog puta iskusiti nogometaši Rijeke koji će igrati protiv škotskog predstavnika Hiberniana na Easter Roadu, stadionu koji može primiti prima nešto preko 20.000 gledatelja, točnije, 20.421, ali večeras z 20:45 na njega će moći samo 5700 navijača.

Stadion Easter Road
Foto: Jeff Winter

– Europske utakmice san su svakog trenera. Upravo zato sam sretan da smo prošli dalje. Sad nas čeka izazovan protivnik, na fantastičnom stadionu, pred njihovim navijačima i svi se tome veselimo – rekao je Goran Tomić

Momčad Rijeke u Škotsku je otputovala u najboljem sastavu, a protiv Škota će morati dati sve od sebe da bi ostvarili pozitivan rezultat uoči gostovanja na Rujevici.

–  Očekujemo agresivnu utakmicu, domaćin će uz pomoć navijača na otvaranju pokušati stvoriti prednost. Moramo odgovoriti, biti pravi i uz našu kvalitetu i zaprijetiti prema naprijed – govori Tomić i zaključuje:

– Maksimalno smo koncentrirani. Idemo izvući što bolji rezultat pred uzvrat i onda pred našim navijačima ostvariti prolaz u sljedeće kolo.

Hibernian – Rijeka, 20:45, HNTV.