5 razloga zašto se prijaviti i zaigrati Za Gajbu!

Prije nekoliko dana započele su prijave za novu ligu pod imenom Za Gajbu. Liga će se održavati na novom terenu u sklopu kompleksa nogometnog kluba Trešnjevka (više detalja ovdje).

Ovo je 5 razloga zašto se trebate prijaviti:

1. Nagrada od 10.000 kuna!
Za prvoplasiranu smo ekipu osigurali nagradu u iznosu od čak 10.000 kuna. Turnir će se igrati 5+1, s peticom na terenu s umjetnom travom. Dimenzije terena su 40x30m, a veličina gola je 5m.

2. Prostor u užem centru grada
Natjecanje se odvija na terenima NK Trešnjevke, koji su odlično povezani. Blizu terena nalaze se stajališta za tramvaje i autobuse, a u okolici samog centra možete parkirati i automobil.

3. Transparentnost
Transparentnost lige iznimno nam je važna. Upravo radi toga, prije početka natjecanja bit će objavljen raspored odigravanja utakmica od početka do kraja lige. Tako da ćete točno znati kada igrate te si prema tome moći planirati obveze. Utakmice će se igrati srijedom i subotom u večernjem terminu.

4. Popratni sadržaji
Važno nam je da liga bude na visokoj razini, upravo radi toga na ovoj ćete stranici moći čitati izvještaje utakmica, pogledati fotogalerije, ali i poneki video. Isto tako, u planu je live stream završnice turnira.

5. Dobra zabava
Naravno, važna je i zabava. U samoj blizini terena nalazi se i Caffe bar Verde, u kojemu ćete uz gajbe piva moći naručiti i mnoga druga pića po akcijskim cijenama.